Ons verhaal

Strøm is een echt familiebedrijf, met passie voor het vak en een persoonlijke aanpak. Opgericht door Lorenzo Doms in 1988, vandaag staan zoon en dochter aan het roer. Samen gaan ze voor de energieoptimalisatie van woningen, voor warmtepompen en energiemanagement. Samen gaan ze voor de toekomst.

Onze visie

Wij willen bij Strøm de transitie naar future-proof wonen versnellen en dit voor iedereen toegankelijk maken. Wij helpen en adviseren gezinnen die door het huidige klimaat en de stijgende energieprijzen, nood hebben aan een betere energieoplossing in hun woning. We communiceren op een menselijke en heldere manier over onze producten en diensten, zodat klanten weten wat ze kunnen verwachten. En ook na de installatie blijven wij de trouwe partner rond energie.

Strøm begeleidt de klant van A tot Z, zodat we hun woning zonder zorgen kunnen transformeren in een future-proof woning. En omdat elke woning uniek is, zal Strøm elk project individueel beoordelen en advies op maat bieden. Onze ambitie is dan ook om iedereen totaaloplossingen aan te bieden, op een laagdrempelige manier. En steeds met oog voor innovatie en optimaal rendement.

Want wij denken verder waar anderen stoppen.

Transparantie

Wij zeggen waar het op staat. Om samen een oplossing te vinden waar iedereen beter van wordt. In volledige transparantie, in alle openheid en vertrouwen.

Vakmanschap

Wij leggen meesterschap in ons werk en waken over de kwaliteit. Zowel in ons vak als in onze communicatie gaan wij tot het uiterste. Steeds met de blik vooruit.

Dynamisch

Wij spelen in op toekomstige veranderingen en volgen de laatste trends op de voet. Een markt in beweging, een markt met opportuniteiten.

Teamwork

Wij willen een trouwe bondgenoot zijn van onze klanten, van architecten en leveranciers. Een betrouwbare partner waar iedereen op kan rekenen.

Waarom kiezen voor Strøm

24/7 bereikbaar

Wij staan steeds voor je klaar bij storingen of problemen van jouw systeem

Kwaliteitsvolle producten

Wij werken samen met leveranciers die garant staan voor kwaliteit

35 jaar ervaring

Wij bouwden jarenlang ervaring en vakkennis op om de beste oplossing aan te bieden

Persoonlijke aanpak

Wij zijn als familiebedrijf nauw betrokken bij onze klanten

Maatwerkoplossingen

Wij denken mee met onze klanten om een oplossing op maat te formuleren

Langdurige garanties

Wij zorgen voor garantie door middel van een jaarlijks onderhoud

Team

null

Haico Doms

Zaakvoerder
null

Kiana Doms

Zaakvoerder
null

Wouter Lissens

Installateur
null

Lorenzo Doms

Installateur

Wij staan voor je klaar!

Je kan ons steeds contacteren voor een vrijblijvende offerte of voor meer info over onze producten en diensten.