Laadpalen

Er zijn heel wat verschillende types van laadpalen, denk maar aan slimme laadpalen die als het ware met je meedenken. Gelukkig helpen wij jou om de ideale laadpaal te vinden. Wij komen ter plaatse om de situatie te analyseren en zorgen voor de beste oplossing op maat.

Slimme laadpalen

Een laadpaal die aan je portemonnee denkt? Het bestaat! Een slimme laadpaal weet bijvoorbeeld wanneer de stroom goedkoper is zodat je bespaart op laadkosten. De laadpaal weet dat je tussen elf uur ‘s avonds en zeven uur ‘s ochtends tegen daltarief kunt laden én dat er dan precies genoeg tijd is om de accu weer helemaal vol te laden. Daardoor bespaar jij op je elektriciteitskosten en kan je ’s morgens vlot naar het werk rijden. Heb je zonnepanelen op het dak liggen? Dan kan je met een slimme laadpaal je auto opladen met ‘gratis’ zonne-energie. Ook kan hij rekening houden met het energieverbruik van andere apparaten in je huis. Als die veel stroom verbruiken, dan kan de laadpaal de laadsnelheid van de auto op dat moment wat drukken. Dit noemen we ‘load balancing’.

Wat is load balancing?

Een laadpaal verbruikt behoorlijk wat stroom. Als je elektrische auto dan ook nog eens moet opladen terwijl er heel wat elektrische toestellen in werking zijn, kan de stroom uitvallen. Load balancing is een techniek die voor het nodige evenwicht zorgt door de beschikbare capaciteit te verdelen, zonder deze te overschrijden. Zo zal je woning niet overbelast worden of zelfs zonder stroom vallen. Je kan met deze techniek zelfs meerdere elektrische wagens tegelijkertijd opladen, en bovendien in de kortst mogelijke tijd.

Onze partners

Wij staan garant voor kwaliteitsvolle oplossingen op maat. Hiervoor werken we samen met partners waarop we vertrouwen en die ons van hoogwaardig materiaal voorzien. Zo kunnen wij onze klanten van de beste mogelijke service voorzien.

Projecten

Enkele van onze realisaties

Verwarmen

D.H. uit Meise

D.H. uit Meise koos voor een totaaloplossing van Strøm tijdens haar renovatie. Zo werd er gekozen voor vloerverwarming.

Lees meer
Kunnen we je helpen?

Vraag je offerte aan