Visclub kiest voor lucht/lucht warmtepomp van Strøm

Visclub kiest voor lucht/lucht warmtepomp van Strøm

KoelenVerwarmen

Nieuw succesvol project om te delen: de installatie van een multi-split airco in een visclub. Deze installatie stelt de visclub in staat om zowel te koelen als te verwarmen, wat zorgt voor een optimaal klimaat het hele jaar door. En het beste van alles? De installatie werd voltooid in minder dan een dag!

Onze efficiënte aanpak en de expertise van ons team maakten het mogelijk om deze klus snel en probleemloos te klaren. De gekozen lucht/lucht warmtepompen zijn niet alleen energiezuinig, maar bieden ook een flexibele oplossing voor de diverse klimaatbehoeften van de visclub. Of het nu gaat om een warme zomerdag of een koude winterochtend, de clubleden kunnen altijd genieten van een aangename temperatuur binnen.

Het installeren van een lucht/lucht warmtepomp biedt verschillende voordelen:

  1. Energie-efficiëntie: De warmtepomp zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing in vergelijking met traditionele verwarmings- en koelsystemen.
  2. Snel en zorgeloos: Dankzij ons vakkundige team kon de installatie snel en zonder enige overlast voor de clubleden worden uitgevoerd.
  3. Optimale klimaatregeling: De visclub kan nu eenvoudig schakelen tussen verwarmen en koelen, afhankelijk van de behoefte, wat het comfortniveau aanzienlijk verhoogt.

Ben je geïnteresseerd in hoe Strøm jouw ruimte kan transformeren met onze geavanceerde verwarmings- en koeloplossingen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Projecten

Enkele van onze realisaties

Koelen, Verwarmen

D.H. uit Meise

D.H. uit Meise koos voor een totaaloplossing van Strøm tijdens haar renovatie. Zo werd er gekozen voor vloerverwarming.

Lees meer