Onze beveiligingssystemen

Wij zorgen ervoor dat jij je veilig voelt in je woning en de controle hebt over wat er in en rond je woning afspeelt. Dat doen we door middel van slimme alarmsystemen, camerabeveiliging of toegangscontrole.

Bespaar niet op beveiliging en comfort

Iedereen zou zich veilig moeten voelen in zijn of haar woning of werkplek. Je wil er zeker van zijn dat je dierbaarste bezittingen en naasten een veilige plek hebben die bestand is tegen gevaren van buitenaf, denk maar aan een inbraak. Wacht niet tot het te laat is en neem preventief al de nodige maatregelen. Wij kunnen jouw woning of werkplek beveiligen op drie mogelijke manieren.

Slimme alarmsystemen

De aanwezigheid van een alarmsysteem verkleint de kans op een inbraak met 80%. Je kan kiezen voor een doe-het-zelf alarmsysteem, maar dan ben je vaak onvoldoende beveiligd en is de kans groot dat je het toestel foutief installeert. Een betrouwbaar alarmsysteem installeren vereist namelijk expertise en technische kennis. Als je kiest voor Strøm, dan kies je voor expertise, technische kennis en jaren ervaring. Bij ons is je woning in veilige handen!

Camerabeveiliging

Camera’s zijn één van de meest effectieve beveiligingssystemen, vooral dan in combinatie met een alarmsysteem. Ze zorgen niet enkel voor inbraakpreventie, maar vergroten ook de kans om de dader achteraf te kunnen vatten. We plaatsen enkel geavanceerde camerasystemen die, in tegenstelling tot vele andere camera’s, niet gehackt of gesaboteerd kunnen worden. Daarnaast wordt het videomateriaal veilig opgeslagen en de toestellen staan, indien gewenst, in constante verbinding met een noodcentrale.

Toegangscontrole

Als je de controle wil behouden over wie je woning of werkplek betreedt, dan kan je opteren voor toegangscontrole. Wij zetten hierbij resoluut in op digitale toegangssystemen. Deze zijn namelijk flexibel en toekomstgericht, maar bovendien ook veel veiliger dan de traditionele sloten met sleutels. Door gebruik te maken van geavanceerde technologie, zijn de systemen niet te saboteren en kunnen we ze koppelen aan jouw bestaande domotica.

Onze partners

Wij staan garant voor kwaliteitsvolle oplossingen op maat. Hiervoor werken we samen met partners waarop we vertrouwen en die ons van hoogwaardig materiaal voorzien. Zo kunnen wij onze klanten van de beste mogelijke service voorzien.

Projecten

Enkele van onze realisaties

Verwarmen

D.H. uit Meise

D.H. uit Meise koos voor een totaaloplossing van Strøm tijdens haar renovatie. Zo werd er gekozen voor vloerverwarming.

Lees meer
Kunnen we je helpen?

Vraag je offerte aan