Energiemanagement

Wij gaan op een slimme manier jouw productie en verbruik op elkaar afstemmen zodat jij het maximale uit je energie-installatie haalt.

Met het capaciteitstarief in werking, waarbij je extra belast wordt op grote energiepieken, kan je maar beter op een slimme manier omgaan met je energieverbruik. Veel mensen beschikken tegenwoordig over zonnepanelen, laadpalen, batterijen of warmtepompen. Hierbij zorgen de panelen voor productie en de batterijen voor opslag. De 2 grote verbruikers in dit verhaal zijn echter de laadpalen en warmtepompen. Via ons energiemanagement gaan wij dus op momenten met veel productie, warm water bufferen in het sanitair. Een ander voorbeeld is de warmtepomp overdag iets zwaarder laten draaien in plaats van ’s avonds, wanneer er minder productie is. Op die manier ga je minder energie in het net steken en je panelen optimaal benutten. Vergeet niet dat batterijen ook gelimiteerd zijn en je ze dus best optimaal gebruikt om je rendement de hoogte in te jagen. Wij komen hiervoor toestellen op je elektriciteitskast installeren die enerzijds metingen doen en anderzijds de warmtepomp, batterij en laadpaal aansturen. En jij kan in de bijhorende app je verbruik opvolgen en eventueel aanpassingen doen om echt alles uit je installatie te halen.

Voordelen

  • Hoog rendement
  • Zonnepanelen, batterijen en pomp optimaal gebruikt
  • Beheer je verbruik en kosten
  • Een duidelijk overzicht van je verbruik
  • Opvolging en monitoring in een app

Onze partners

Wij staan garant voor kwaliteitsvolle oplossingen op maat. Hiervoor werken we samen met partners waarop we vertrouwen en die ons van hoogwaardig materiaal voorzien. Zo kunnen wij onze klanten van de beste mogelijke service voorzien.

Projecten

Enkele van onze realisaties

Koelen, Verwarmen

Visclub kiest voor lucht/lucht warmtepomp van Strøm

Lees meer
Koelen, Verwarmen

D.H. uit Meise

D.H. uit Meise koos voor een totaaloplossing van Strøm tijdens haar renovatie. Zo werd er gekozen voor vloerverwarming.

Lees meer
Kunnen we je helpen?

Vraag je offerte aan