Rebranding Strøm

Rebranding Strøm

DL Security wordt Strøm! In 1988 richtte Lorenzo DL Security op. Vanuit een bijberoep ontstond al snel de passie om volledig zelfstandig aan de slag te gaan binnen de sector van alarmsystemen. Na vele jaren waarbij Haico zijn vrije tijd spendeerde in het bedrijf, besliste hij om in 2019 in de zaak te stappen. Er kwamen enkele activiteiten bij, zoals camerabewaking en toegangscontrole maar nog belangrijker, airco’s! Ondertussen, na 35 jaar, staan Haico en Kiana aan het roer. Zijn twee jongste kinderen hebben in 2022 het bedrijf volledig overgenomen. De focus is verschoven en meer dan ooit geloven we in een wereld waarbij elk huis zo efficiënt mogelijk met zijn energie omgaat. En omdat bij het verschuiven van de focus de naam de lading niet volledig meer dekt, werd er gekozen voor een nieuwe naam!

Wees niet ongerust, de jarenlange ervaring van Lorenzo blijft nog even aan boord. Zo zorgen we bij Strøm dat het enthousiasme en de ambitie wordt ondersteund door alle kennis van Lorenzo. Met veel trots gaan we met Strøm voor future-proof wonen, en dit samen met u.

Blogs

Enkele van onze nieuwtjes

Categorie

Kiezen voor een warmtepomp? Een goed idee!

Wie vandaag op zoek gaat naar een nieuwe manier van verwarmen (of koelen) komt al snel uit bij een warmtepomp. Maar is een warmtepomp vandaag wel een slimme investering?

Lees meer